Søker respons mot Stjernen

Tirsdag er det barnas kamp i CC Amfi, men oppgaven for spillerne er voksen. Etter det skuffende tapet mot MS på søndag er kravet å vise seg fra en langt bedre side denne gangen. Først og fremst er det produksjonen offensivt som må opp. Det blir en tøff oppgave mot et Stjernen som har gode minner fra CC Amfi.

Stjernen har omtrent identisk statistikk med det Manglerud Star hadde foran søndagens kamp. De står med en seier på de siste fem og ligger en plass foran Oslo-laget med tre poeng mer. Denne seieren kom hjemme mot Frisk Asker på søndag og fylte på selvtillitstanken foran dette oppgjøret. Borteformen har imidlertid vært svak for Fredrikstad-gutta. Bare tre av 12 kamper har endt i seier. En av disse kom etter straffer sist de var på Hamar-besøk. De to andre har kommet mot jumbo Ringerike, ellers har det ikke blitt et eneste poeng. De har dermed all mulig motivasjon til å forbedre den statistikken og de vet at det kan la seg gjøre.

Storhamars tap mot MS var ikke ulik den nevnte kampen mot Stjernen. Dominans ble ikke omsatt i scoringer. Det har vært en melodi i de siste kampene og de tre siste oppgjørene har kun budt på tre mål. Defensivt har det fungert bra og man har sluppet inn bare ett mål i den perioden. Det kom med to mann mindre og var nok til at man tapte på Manglerud. Det er altså offensiven som har fått en utfordring å ta tak i og her får man en ny mulighet så å si med en gang. At Stjernen slipper inn nest flest mål i serien og at man har scoret ni ganger på to bortekamper får ikke bli noen sovepute. Ett mål på 65 minutter sist hjemmekamp viser at også de kan holde unna. Ting må fremdeles gjøres med presisjon, fart og hardt arbeid uten puck. Laget har vist at de er gode til å slå tilbake tidligere i sesongen. Vi har tro på at de gjør det igjen, og oppforderer til å vise spillerne at byen står bak dem i en trøblete tid!

Dette er altså Barnas Kamp og det innebærer litt ekstra moro for de yngste. Alle fra 17 år og under kommer inn for 11,- (ink HOA-avgift). Vi byr blant annet på:
Julesanger fra Hedmarkstoppen ved hovedinngang, pepperkaker og klementiner til barna, signering av supporterutstyr av gutta etter kampen, salg av Storhamarboken signert av spillerne.

Kampstart i CC Amfi er kl. 18.30. Billetter finner du i appen eller i billettluka fra kl. 17.00.

.