Drakt og hjelmauksjon CHL

Foto: Fredrik Olastuen

Vi minner om at drakt og hjelmauksjonen går ut i kveld.

Auksjonen foregår i SIL-appen, du åpner appen, velger «kiosk» i menyen (knapp øverst til venstre). Her finner du «auksjon CHL», og under dette finner du alle draktene og hjelmene opplistet, du velger den  du ønsker og legger inn bud.  Minstebud er satt til 1500 for draktene og 500 for hjelmene

Den som har det høyeste budet har ALLTID 10 minutter på å by over, hvis det kommer inn et bud som er høyere enn sitt eget, så taktisk budgivning rett før slutt har ikke alltid ønsket effekt.

Auksjonen avsluttes 4.desember kl 19:30 – og draktene/hjelmene kan bli signert etter hjemmekampen mot Stjernen den 4. desember ved overlevering.  (PS: Det mangler noen drakter fra auksjonen, disse har CHL selv krav på)
Har du noen spørsmål angående auksjonen kontakter du oss på denne eposten