Fortsetter formen på nyåret?

Foto: Fredrik Hagen

Etter å ha startet nyåret med spillefri er Storhamar endelig klar for den første kampen i 2019. Søndag går turen til Manglerud Ishall hvor man håper å kunne bygge videre på de gode prestasjonene i romjula. MS på bortebane blir en tøff test på det, en uforutsigbar motstander på en vanskelig bortebane.

MS har hatt en tøff sesong som har variert voldsomt. Etter en svak start har de plukket seg opp og er med i kampen om sjuendeplassen, men har bare vunnet en av de siste fem kampene. Den seieren kom på straffer mot jumboen Ringerike. Siden da har det blitt fire strake nederlag av veldig forskjellig art. Jevne kamper mot Lillehammer og Sparta som like gjerne kunne bikket deres vei, mens mot Frisk og VIF har det ikke vært noe i nærheten. Laget har slitt voldsomt med skader og en tynn tropp som til tider har vært tynnslitt. Er de med i kampene orker de imidlertid og da henger de med til slutt. Det fikk Storhamar erfare ved forrige visitt før jul. Da vant MS 1-0!

To solide kamper i romjula fungerte som en slags friskmelding av et Storhamar som hadde slitt den foregående måneden. Spillet så ut som det skulle og det klikket offensivt igjen. Etter ei ukes pause med god trening og ytterligere sliping av detaljer blir denne og de kommende kampene mulighet til å bevise at framgangen er reell. Med tapet før jul i friskt minne er det ingen grunn til å ta lett på denne kampen heller.

Kampstart i Manglerud Ishall er klokka 17.00 og om du ikke tar turen til hovedstaden kan du se kampen på TV2 Sumo.