Kurt Davis klar for SIL

Storhamar Hockey har i dag signert backen Kurt Davis for resten av sesongen. Davis kommer senest fra Vienna Capitals, er 32 år gammel og født i Minnesota, USA.

Som nok en del vil huske har han spilt i Norge også tidligere. I 2012-13 og 13-14 var han en stor suksess i Stavanger Oilers og bidro sterkt til to NM-gull der, ikke minst gjennom sterke sluttspill. Etter de to sesongene gikk han videre til DEL. Davis beskrives som en offensiv back som er spesielt sterk i powerplay, god med pucken og har god spilleforståelse. Han er ikke den største backen, men spiller større enn han er (ref. eliteprospects.com). Sportslig leder Sjur Rakstad-Larsen er meget godt fornøyd med signeringen. -Han var en av de vi hadde øverst på lista, forteller han. Papirarbeidet er satt i gang og vi håper på å få det formelle i orden raskest mulig.

Vi ønsker Kurt velkommen til Storhamarfamilien!

Se fullstendig statistikk på eliteprospects.com