– En viktig seier for oss

(foto: Fredrik Hagen)

Etter at hans Storhamar-lag hadde slått serieleder Stavanger 4-0, var det naturlig nok en blid Fredrik Söderström vi fikk en kjapp prat med etter matchen.

– Vi vinner denne matchen fordi vi er veldig solide defensivt, og at vi får uttelling. Det har vi fått dårlig betalt for i de tidligere møtene mot Stavanger denne sesongen. Første perioden synes jeg vi er det beste laget. At vi får tre scoringer gjør at Oilers må satse mer framover på banen, og det passer oss bra. I andre periode synes jeg at Stavanger kanskje har et lite overtak, men at vi kommer sterkt tilbake i den siste perioden, og er det beste laget igjen. Denne seieren har mange aspekter, men det er viktig for selvtilliten at vi klarer å holde nullen her i kveld, uttaler Storhamar-trener Söderström.

En viktig årsak til at Storhamar klarte å unngå baklengsmål var Jimmy Andersson. Backen ryddet opp i stor stil bakover på banen, og var også ved noen anledninger med framover på banen.

– Jeg er fornøyd med at vi vinner matchen. Som back er jeg også fornøyd med at vi ikke slipper inn mål. Sist vi var i Stavanger ble vi pisset på, derfor var det viktig for oss og få revansje her i dag. Hva angår min egen innsats i kveld, så var det litt opp og ned synes jeg selv. Jeg går litt bom noen ganger, og jeg var også mer med framover enn jeg vanligvis er.

– Neste kamp for dere er allerede på søndag, mot Ringerike, hva forventer du?

– Nei, det blir en ny tøff match. Selv om det på papiret kanskje skal være lett, så blir det ikke det. Vi har ikke vært gode mot de tidligere i sesongen. Det er egentlig litt frustrerende. I og med at vi er gode mot gode lag, så burde vi være det mot de litt dårligere lagene også, men det er ikke alltid vi klarer det, avslutter Storhamars solide back.