Oskar stengte buret

Foto: Fredrik Olastuen

Storhamars solide førstekeeper har reddet poeng for laget sitt mange ganger. De to siste kampene har han vært litt uheldig, og sluppet inn et par litt lette baklengsmål.

I søndagens kamp mot Sparta var han imidlertid tilbake i stor stil. 28 skudd avfyrte østfoldingene, og Oskar Östlund reddet samtlige.

– Det var deilig å holde nullen ja, det er alltid det, sier en smilende Östlund.

– Jeg synes det var en kamp som sto og vippet, det var jevnt hele veien. Jeg tror Sparta er fornøyd med å spille en bra bortekamp, og Lillegrend sto en bra kamp for dem.

– Føler du at du fikk en liten revansj etter de par siste kampene?

– Jeg lar meg ikke påvirke av det dere i media skriver og mener. Når det er sagt, kampen mot Vålerenga skulle jeg gjerne spilt om igjen, jeg var ikke helt heldig på et par scoringer der. Mot Frisk synes jeg at jeg gjør en god match. Det er jo sånn at hvis en keeper gjør feil, blir det veldig mye mer synlig, og utslagsgivende enn om en utespiller gjør feil. Uansett er dette en lagsport, og da jeg holder nullen, så er det ikke bare min fortjeneste, men hele laget som gjør en god jobb, avslutter Oskar Östlund.