Tålmodighetsprøve mot MS

Foto: Fredrik Hagen

Torsdag kommer Manglerud Star på besøk til CC Amfi. Det blir en test i tålmodighet og nøyaktighet for Storhamars del. Selv om MS som vanlig ligger et godt stykke ned på tabellen blir det som oftest alltid vanskelige kamper mot dem.

I starten av sesongen var ikke MS helt seg selv. De hadde ikke fått tak i de rette typene på overgangsfronten og slet voldsomt de første par månedene. Så ble flere av importene sendt på dør og sakte men sikkert har MS blitt MS igjen. Et uforutsigbart lag med enorm spirit som trives godt i underdog-rollen og er klar til å knipe på eventuelle svakheter og feil hos motstanderen. Storhamar har allerede fått kjenne på det denne sesongen med et 1-0-nederlag i «Garasjen» på Manglerud. Det blir som oftest jevnt i kampene deres uansett om de møter topp eller bunn. De forsvarer seg med det de har og har en god målvakt i Kris Joyce, det kan ta tid før uttellingen kommer og da gjelder det å ikke begynne å stresse.

Storhamar fikk orden på det defensive sist etter en del kamper hvor det har blitt litt for mange baklengs. Den utviklingen vil man garantert ønske å bygge videre på her, smtidig som man får med seg den offensive biten også. Det er stadig litt som lugger i det siste lille foran mål og som må med før man er helt oppe på nivå igjen. Mot MS vil man ha pucken mye, men måtte kjempe seg til de store sjansene. Det gjelder med andre ord å være pågående og nøyaktig i det offensive og ha tålmodighet, samtidig som man ikke blottstiller seg defensivt. Spesielt om det ikke løsner på fra start av.

Kampstart i CC Amfi er klokka 18.30 og billetter er tilgjengelige i appen og i billettbua som åpner klokka 17.00.