fbpx

– Unnskyld

Foto: Fredrik Olastuen

Storhamar-trener Fredrik Söderström var både skuffet og sint etter at Manglerud Star kunne dra hjem til Oslo med to poeng, etter å ha vunnet 4-3 etter straffeslagkonkurranse.

– Hvordan vil du oppsummere kampen, Fredrik?

– Først av alt vil jeg på vegne av laget si unnskyld til alle som følger, og støtter oss. Vi er veldig dårlige i første halvdel av første periode, og da gir vi bort tre mål til dem. I den perioden er vi uforklarlig svake.

– Hvorfor skjer det, er det undervurdering fra deres side?

– Kanskje, eller kanskje vi tror at vi er bedre enn det vi er, og det kan vi ikke tillate oss å gjøre i noen kamper i GET-ligaen. Hvordan Manglerud Star opptrer er heller ingen overraskelse for oss, vi har slitt mot de tidligere også. Jeg tok timeout etter at de scoret sitt tredje, og da var jeg sint. Jeg synes vi mangler respekt for oss selv, publikum og motstanderen. Da det kommer 2500-3000 mennesker hit for å se på oss har vi et ansvar overfor dem.

– Du byttet keeper, men det var vel ikke bare Jonas Strand sin skyld at dere fikk tre baklengs?

– Nei, på ingen måte. Jeg syntes ikke han hadde skyld i noen av scoringene.

– Hva ble sagt i første pause, var du fortsatt sint?

– Det var tydelige beskjeder ja. Det var ikke boller og saft for å si det sånn. Vi skal være et topplag, og spillerne tåler også å få høre det. Da det er sagt, så er det mitt ansvar som trener. Jeg er skuffet over at så mange gode hockeyspillere ikke kommer opp på sitt vanlige nivå.

– Likevel ble det et poeng, er det bra, slik kampen utartet seg?

– Nei, det er ikke bra. Vi skulle ha tre poeng i denne kampen. Vi har som mål å jage de foran oss på tabellen, og da skal det faen ikke se sånn ut, avslutter en skuffet Fredrik Söderström.