Autoplan inn i Storhamarfamilien

Kim Skogheim fra markedsgruppa sammen med Tormod Kvam fra Autoplan

Markedsgruppa jobber på, og Kim Skogheim kan i dag fortelle om gode nyheter:

– Vi har skrevet under en ny samarbeidsavtale, denne gangen med Autoplan som har hovedkontor på Midtstranda. Det er alltid moro å få nye partnere inn på laget, og vi gleder oss til å få Autoplan inn i vår sponsorpool.

Auto Plan AS ble etablert september 1999 og holder til i lyse og trivelige lokaler på Midtstranda, rett utenfor Hamar sentrum. Deres virksomhet omfatter forretningsområder innen blant annet administrasjon og leasing av kjøretøy mot bedriftsmarkedet, både offentlig og privat sektor. Auto Plan har i dag i 47 ansatte fordelt på kontorer lokalisert i Oslo, Lillehammer, Gjøvik, Elverum, Trondheim, Sarpsborg og hovedkontoret på Hamar. Selskapet omsatte i 2017 for 755 millioner NOK.