Troy Josephs kompletterer stallen

Storhamar Hockey har skrevet under kontrakt med den canadiske forwarden Troy Josephs (24) som gjelder ut sesongen.

Troy kommer sist fra Wheeling Nailers i ECHL, hvor han har levert 21 mål på 32 kamper fra sin senterposisjon, i tillegg til 17 assists. Han beskrives som en hardtarbeidende spiller som forechecker og trives rundt motstandermålet.

Josephs kommer fra Whitby, Ontario, rett utenfor Toronto og kom til proffhockeyen via spill i den amerikanske collegeserien NCAA for Clarkson University. Troy ble i 2013 draftet til NHL i 7. runde av Pittsburgh Penguins og har vært signert av Pittsburgh Penguins sin organisasjon siden 2017, hvor han har spilt for Wilkes-Barre/Scranton Penguins i AHL og nevnte Wheeling Nailers i ECHL. Vi fikk bekreftelsen derfra i går om at han er frigitt for å reise til Europa.

Trener Fredrik Söderström kommenterer:
Det finns ingen enskild spelare som kommer frälsa oss, men jag är spänd och nyfiken på vad Josephs kan ge oss. Det jag vet, hört och sett är det en rejäl, orädd, intensiv och producerande spelare som blir en injektion för oss. En bred trupp blir viktigt genom ett tufft slutspel.

Troy spiller denne helgen kamper for Wheeling Nailers (Levert 1+2 på disse kampene), før han setter seg på flyet tirsdag og ankommer Hamar onsdag. Vi håper å ha litt flyt med papirarbeidet slik at han er spilleklar så fort som overhodet mulig.  Troy skal bære trøye #33 på isen for Storhamar.

Sjur Rakstad-Larsen i klubbens sportsutvalg passer på å takke alle som har bidratt for å få denne signeringen på plass, spesielt til alle i Storhamarfamilien som har bidratt via Spleis’en som ble satt i gang av Daniel Enger.

Nå gleder vi oss til å få Troy på plass på Hamar og se han i aksjon i gult og blått.

Les mer hos Eliteprospects og Hamar Arbeiderblad