fbpx

– Vil avgjøre på onsdag

(Foto: Fredrik Olastuen)

– I dag har vi full kontroll synes jeg. I den første kampen slet vi med å score, i den andre ble det voldsomt mye mål. Kampen i dag viser vel mer hvordan styrkeforholdet mellom lagene er, sier Fredrik Söderström.

– Vi er et bedre lag enn Stjernen, men jeg vil berømme innsatsen deres. I dag lå de lavt i banen, noe som gjorde at det ble trangt for oss foran deres mål. Heldigvis har vi noen backer som også vet hvor målet står. Den tredje kampen er viktig, fordi enten blir det 3-0 eller 2-1 i kamper. Nå vil vi gjerne avgjøre det på onsdag, men Stjernen kommer ikke til å gi seg uten hard kamp. De vil sikkert ikke ha sommerferie enda de heller. Det hadde vært fint for oss å fått en uke med trening før semifinalene, avslutter Fredrik Söderström.

Også Aaron Irving, som scoret tre mål, var naturlig nok fornøyd etter mandagens kamp.

– Det er ikke så ofte det skjer, så det var morsomt.

– Etter at dere var overlegne i forrige kamp, forventet dere en lett match i dag?

– Nei, vi gjorde ikke det, fordi de viste i den første kampen at de kan konkurrere på samme nivå som oss. Men vi har mange gode spillere, og hvis vi klarer å være på vårt beste, så skal vi være bedre enn Stjernen, sier Aaron Irving.