Blikket rettet mot kamp seks

(Foto: Stian Høgsveen)

Etter det mye omtalte suddentapet lørdag kveld så er forutsetningene klare: For å få en kamp sju hjemme på onsdag så må det vinnes i Askerhallen! Vi vant der sist, og kan vinne igjen.

I disse sluttspillstider hvor kampene kommer tett som hagl er det vanskelig å komme unna klisjèene som at det handler om å legge fortiden bak seg og se fremover, nullstille kropp og sjel og ha varme hjerter og kalde hoder. Gutta har allerede gjort unna en istrening siden i går kveld, nå er tiden for desperasjon på plass. Vi trenger ikke å underholde, vi trenger å reise hjem fra Askerhallen med en seier slik at vi kan fylle fjøset på onsdag og beholde Harald på Hamar!

Nå gjelder det, toget står på stasjonen og har tutet for avreise – nå skal vi ombord å gjøre jobben.

Pucken droppes kl 19:00 og bortefeltet er utsolgt! Kampen går på TV2 Sport 2 og TV2 Sumo