Draktauksjon på sluttspillsdraktene

Foto: Fredrik Hagen

Sesongen er slutt, og tradisjonen tro så er det da klart for auksjon av sluttspilldraktene. Årets draktsett er av det fryktelig lekre slaget, og vi auksjonerer bort både gule og blå drakter i samme auksjon. Draktene er de kampbrukte draktene som guttene ofra blod, svette og tårer i under sluttspillet og er noen skikkelige godbiter å ha i samlingen – synes vi.

Praktisk info:
Draktauksjonen starter i dag kl 12:00.

Auksjonen foregår i SIL-appen, du åpner appen, velger «kiosk» i menyen (knapp øverst til venstre). Her finner du auksjonen, og under denne finner du alle draktene opplistet, du velger den du ønsker og legger inn bud.

Minstebud er satt til 1000,- for draktene, og budøkningen er på 150,-

Budforlengelsen er satt til 30 minutter, så taktisk budgivning rett før slutt har ikke alltid ønsket effekt.
Auksjonen avsluttes 23. april kl 19:00 – og vinnere vil bli kontaktet i etterkant med praktisk info om overlevering. Draktene må hentes/betales innen 14 dager fra auksjonsslutt, hvis ikke forbeholder vi oss retten til å selge drakten videre.

Har du noen spørsmål angående auksjonen kontakter du oss på denne eposten