To nye år med Robin Dahlstrøm

Storhamar Hockey har i dag skrevet ny kontrakt med Robin Dahlstrøm (31) for de to neste sesongene.

Sjur Rakstad-Larsen i sportsutvalget kommenterer:
– Robin er i ferd med å bli en favoritt blant de trofaste på tribunen. Hans oppofrende spillestil, samt hans evne til å gå i krigen og kjempe pucken i mål er viktig for oss å få på plass i lagbygget inn mot en ny sesong. Dette er en viktig signering for oss og viser at vi skal være med å kjempe om trofèer videre også. Robin er en herlig kriger med god fysikk som mange på tribunen setter ekstra pris på.

Robin Dahlstrøm kom til Hamar før 2017/18 sesonger, og har på sine to sesonger på Hamar levert 35 scoringer og 30 assist i gult og blått. Vi gleder oss til to nye sesonger med #29 i gult og blått og gleder oss til å presentere flere nyheter utover våren og sommeren.

Vi fikk også en kommentar fra den nykontrakterte Robin Dahlstrøm:
Jeg glad for å bli på Hamar i to nye sesonger, og hjelpe laget videre. Jeg trives på Hamar og gleder meg til å ta på den gule og blå drakta til høsten igjen. Vi skal hente Harald tilbake til Hamar igjen!

Vi vil igjennom sommeren oppdatere laget-siden her på SIL:no med kontraktstatus og bekreftede overganger:
Følg lagbygget her