Forlengelse med Kurt

Storhamar Hockey har i dag skrevet under en 1+1 årskontrakt med Kurt Davis (32).

Kurt kom til Hamar tidlig i januar, og har vært en umiddelbar suksess på blueline i gult og blått. 22 poeng på 30 kamper, og totalt +23 er tall som absolutt lar seg høre for en offensiv back. Nå har Kurt skrevet under en ny kontrakt med Storhamar og vi gleder oss til å se hans elegante skøytegåing, herlige pasninger og lure skudd videre!

Sjur Rakstad-Larsen i sportsutvalget, kommenterer signeringen på følgende måte:
-Kurt kom til oss midt i sesongen og hadde med nye momenter inn i vårt spill. Hans evner med pucken, spesielt i oppspillsfasen ga spillet vårt en ny dimensjon. Davis kan bryte mønsteret i spillet og tok umiddelbart en viktig rolle på og av isen for oss. Kurt er en positiv faktor i garderoben, og vi er glade for å kunne signere han for neste sesong, med opsjon på sesongen etter.

Vi jobber videre med lagbygget inn mot kommende sesong, og vil presentere nyheter på løpende bånd fremover etterhvert som ting blir klart.
Du kan følge status på lagbygget her.