To nye sesonger for Rønnild

Storhamar Hockey har skrevet under kontrakt med Martin Rønnild (23) for de to neste sesongene.

Martin kom til Storhamar fra juniorhockey i Brynäs før 2015/16-sesongen, og gjorde seg bemerket med en gang. Med sin oppofrende spillestil, harde taklinger og mål ble han tidlig en favoritt på isen på Hamar Vest, og det gleder oss at Martin er klar for de to neste sesongene.

Sjur Rakstad-Larsen i klubbens sportsutvalg uttaler:
-Martin representerer en type spiller som vi ønsker å assosiere oss med i Storhamar. Han er treningsvillig, utviklingsbevisst og setter alltid laget først. Han er en fysisk spiller som er ubehagelig å møte for motstanderne, og han har tatt nye steg hvert år i gult og blått. Sesongavslutningen i år ble ikke som noen av partene hadde tenkt, men vi gleder oss til å ha «Rønna» på laget videre. En viktig signering for oss.

Følg lagbygget «direkte» her:
Lagbygge 2019/20