fbpx

Fredrik reiser videre

Hovedtrener Fredrik Söderström har i dag gitt beskjed om at han takker nei til ny kontrakt med Storhamar og reiser videre i karrieren.

Pål-Jan Stokke og Sjur Rakstad-Larsen kommenterer følgende:
-Fredrik kom inn med sin kløkt, intelligens og en ny dimensjon som har tatt oss flere steg fremover. Det skal vi forvalte så godt som mulig, og leve videre på i årene som kommer.
Vi må på trenerjakt, og vi har begynt prosessen med å sondere terrenget.

Fredrik kom til Storhamar før 2017/18-sesongen og har ført klubben til NM-gull, seriegull, suksess i CHL og vært en svært populær skikkelse i klubben.

Vi avslutter med Fredrik sine egne ord:
Det är dags för mig att säga tack! Jag har haft två fantastiska år med Storhamar och norsk hockey, som på många sätt överträffat mina förväntningar. Jag har gett allt av mig själv, det jag fått tillbaka från er alla har gett mig kraft och energi. Alla upplevelser tillsammans med spelare, ledare och alla er andra är minnen för livet. Allt vi gjort har vi gjort tillsammans, det är det unika med denna fina klubb.

Det här beslutet har ingen grund i besvikelse, bitterhet eller oenighet. Jag går vidare med gott samvete och härliga minnen. Att kunna skiljas åt på detta sätt känns bra för alla parter och betyder mycket för mig. Ingen är oersättlig, ljusa tider väntar Storhamar. Nu ska både klubben och jag se över framtiden.

Jag vill verkligen säga tack till er alla, från djupet av mitt hjärta. Det förtroende och den respekt ni visat är jag evigt tacksam för.