Jonas Djupvik Løvlie neste mann inn

Storhamar Hockey har i dag skrevet under en to-årsavtale med Jonas Djupvik Løvlie (28). Djupvik Løvlie har de to siste sesongene spilt for Stavanger Oilers,  og har også fortid hos Sparta, Lørenskog og Södertälje, og han er opprinnelig Manglerudgutt.

Djupvik Løvlie er en etablert GET-ligaforward som kan bekle alle de offensive posisjonene på isen. Han er 189 cm høy og klokker inn på 91 kilo, og beskrives som en forwardtype med bra fysikk og god fart. Djupvik Løvlie hadde denne sesongen 16 poeng for Stavanger Oilers, og har tidligere flere levert sesonger med over 30 poeng i GET-ligaen.  Jonas nærmer seg 400 kamper i GET-ligaen og har en «bøtte» som han vant i 2010/11-sesongen i Sparta.

Jonas forteller selv:
Er veldig glad for å være Storhamarspiller de neste 2 årene. Storhamar er en toppklubb på alle måter, så jeg gleder meg til å kjempe om titler til året.

Sjur Rakstad-Larsen i klubbens sportutvalg uttaler:
– Vi er veldig fornøyde med å få på plass Jonas sin signatur. Lagbygget inn mot kommende sesong er i gang, og med Jonas får vi en anvendelig forward som fortsatt har utviklingspotensiale. Jonas kommer til å sørge for hardt arbeid, fysikk og han kan bekle flere roller i laget. En veldig nyttig spiller som vi gleder oss til å se i gult og blått, og som vi skal bidra til videre utvikling av.