fbpx

Spennende amerikansk center signert

Storhamar Hockey har i dag skrevet kontrakt med den høyrefattede amerikanske centerforwarden Tony Cameranesi (25) for kommende sesong.

Jon-Hroar Nordstrøm, sportslig ansvarlig i styret, uttaler til H-A:
– Vi har snust på denne spilleren en stund, og er glade for at det ordnet seg. Det er gjort grundig research på spilleren.

Cameranesi beskrives som en rask, spilleskikkelig senter med god produksjon i målprotokollen. Forrige sesong spilte Tony for Manchester Monarch i ECHL, hvor han hadde 53 poeng (24+29) på 55 kamper, og for Utica Comets i AHL hvor han spilte 19 kamper. Tony er fra Minnesota, og ble NHL-draftet av Toronto Maple Leafs i 5. runde i 2011.

Tony Cameranesi har 90 AHL-kamper i bagasjen, og 120 kamper i ECHL. Han kom opp til profesjonell hockey via den amerikanske collegeserien NCAA, hvor han representerte Minnesota-Duluth i fire sesonger. I tre av disse sesongene var han sitt lags beste poengplukker. Etter han var ferdig på college har han vekslet mellom spill i ECHL og AHL, før han nå prøver lykken i Europa.

Les mer om Tony hos Eliteprospects

Raske fakta:
Navn: Tony Cameranesi
Født: 12.8.93, i Plymouth, Minnesota
Lengde: 175 cm
Vekt: 88 kg
Fatning: Right
Draftet: 5. runde 2011 av Toronto Maple Leafs (130. pick)
Tidligere klubber: Manchester Monarchs (ECHL), Utica Comets (AHL), Orlando Solar Bears (ECHL), Toronto Marlies (AHL), Univ. of Minnesota-Duluth (NCAA), Waterloo Blackhawks (USHL), Wayzata High (USHS-MN)
Aktuell: Signert for Storhamar for 2019/20-sesongen