Zetter i gang med ny kontrakt

Storhamar Hockey har i dag skrevet en ny to-årskontrakt med Mikael Zettergren (36).

Mikael kom til Storhamar fra Lillehammer før 2015/16-sesongen, og har til nå 247 kamper, 74 mål og 116 assist – totalt 190 poeng.  Forrige sesong ble det 24 poeng på 47 kamper i grunnserien, før det ble 15 poeng på 16 sluttspillskamper og gullhjelm i 6. finale som lagets poengkonge.

Jon-Hroar Nordstrøm, sportslig ansvarlig i styret uttaler:
– Vi er glade for at en seriøs, veltrent og sulten spiller er med videre. Mikael er en viktig bidragsyter, og går foran med et godt eksempel på hvordan man skal ta vare på seg selv og kroppen sin for å levere på isen. Nå ønsker han å avslutte karrieren med to bøtter i gult og blått!

Mikael uttaler selv til H-A:
– Jeg er veldig motivert. Vi skal jobbe for å få revansje, og ta et nytt NM-gull, sier Zettergren, og evaluerer sin egen sesong slik: – Jeg fikk en tøff start. Jeg startet litt nede i rekkene, og spilte meg opp gjennom sesongen. Etter hvert kom sjøltilliten. Jeg er fortsatt sulten, og vil bidra med mine sterke sider. Når du blir litt eldre handler det om å trene smart for å holde en lang sesong og unngå skader, sier Mikael Zettergren, som var i styrkerommet da HA-sporten ringte.