Ny samarbeidsavtale med Eidsiva signert

(Foto: Stian Høgsveen)

Parallelt med at det jobbes med å stable et slagskraftig lag på isen så foregår det mye viktig utenfor isen også, for eksempel i markedsavdelingen, som nå kan fortelle at det er signert en ny, to-årig samarbeidsavtale med Eidsiva, en av våre viktigste partnere.

Vi tok en prat med sponsoransvarlig Vibeke Hoelseth i Eidsiva angående avtalen:
– For oss er Storhamar Hockey en naturlig samarbeidspartner, de leverer gode sportslige resultater og gir oss som selskap den synligheten vi ønsker oss. Vi er imponerte over klubben og den jobben som legges ned av miljøet rundt.  Eidsiva er eid av 27 kommuner og to fylkeskommuner, og det er derfor naturlig for oss at verdier føres tilbake til lokalsamfunnet vi er en del av. Vi har vært en samarbeidspartner i mange år, igjennom opp- og og nedturer. Klubben har alltid vært viktig for Eidsiva, uansett sportlig suksess eller ikke. Vi ønsker å lykkes sammen med Storhamar Hockey!

Avtalen inneholder en rekke elementer, blant annet profilering på drakt, og noen nye elementer som publikum vil merke når sesongen drar i gang til høsten.
– Vi snakker godt med klubben og prøver å tenke litt nytt angående angående profileringen av selskapet vårt, men kan berolige alle med at vi vil fortsette med å dele ut billetter til kunder, et svært populært tilbud, avslutter Vibeke Hoelseth fra Eidsiva.

********************
Vil du og din bedrift også bli en del av Storhamarfamilien? ta kontakt på marked@sil.no!