fbpx

Marinaccio er tilbake!

Storhamar Hockey er glade for å berette at Phil Marinaccio (26) er tilbake i gult og blått!

Marinaccio er et kjent innslag for Hamarpublikummet, etter at han spilte for Storhamar i 17-18-sesongen, etter å ha blitt signert en stund etter sesongstart og han imponerte stort før han fikk et ublidt møte med vantet under en kamp i DNB Arena og var skadet resten av sesongen.

Jon-Hroar Nordstrøm i sportsutvalget uttaler:
– Phil er revansjelysten etter skaden han pådro seg sist han var i gult og blått og gleder seg til å komme tilbake til Hamar. Med fart og ferdigheter er han er attraksjon på isen, og vi gleder oss veldig over at han så sterkt ønsket seg tilbake til Storhamar. Phil kommer til å bli en viktig bidragsyter på isen kommende sesong.

Phil kan spille både senter og ving, og kom som mange fikk med seg opp igjennom det nordamerikanske NCAA-systemet for Bemidji State Univ. før han reiste til Hamar i 2017/18-sesongen. Etter sesongen dro han videre til SønderjyskE i Danmark, hvor han denne sesongen hadde 40 poeng på 38 kamper i grunnserien, før det ble 9 poeng på 14 kamper i sluttspillet og sølvmedalje. I SønderjyskE spilte han sammen med Matt Prapavessis, som også er klar for Storhamar i kommende sesong.

Raske fakta:
Navn: Phil Marinaccio
Født: 14.04.1993 i Woodbridge, Ontario, Canada
Posisjon: Forward
Fatning: Venstre
Høyde: 178 cm
Vekt: 86 kilo
Tidligere klubber: SønderjyskE, Bemidji State Univ. (NCAA), Lincoln Stars (USHL), Cedar Rapids RoughRiders (USHL) og Chicago Steel (USHL)
Aktuell: Tilbake i Storhamar Hockey