fbpx

Storhamar blant topp 100 i Europa

(Foto: Fredrik Hagen)

Tross at det ble sølv både i serie og sluttspill rykket Storhamar opp ni plasser og inn blant Europas 100 beste klubber denne sesongen. Den uoffisielle rankingen er sammenstilt av det franske nettstedet hockeyarchives.info. Det er første gang siden sesongen 00-01 at Storhamar er inne blant de hundre på denne rangeringen som har vært gjennomført siden 1998-99-sesongen. Årsaken til klatringen er først og fremst innsatsen i CHL som vektes tungt i dette oppsettet.

Rangeringen, som tar for seg de 250 beste klubbene i alle Europeiske ligaer, toppers av de russiske storhetene CSKA Moskva og SKA St. Petersburg med det finske storlaget Kärpät på tredje. Øvrige norske lag i rangeringen: Vålerenga 107, Stavanger 113, Frisk Asker 120, Lillehammer 130, Sparta 156.

Hele rankingen finner du her