fbpx

Trenerne kom til dekket bord

Sommerferien er på hell for hockeyfolket og et tegn på at vi nærmer oss en ny sesong er at de nye trenerne er på plass. Hovedtrener Miika Elomo og hans assistent Petteri Nummelin har ankommet Hamar og satt i gang jobben de ble klare for for halvannen måned siden.

Takket være hjelpsomme sponsorer har trenerne kommet til, nesten bokstavelig talt, dekket bord. Bertel O. Steen hadde biler klare til sjefene da de kom til Hamar. Både de og importspillerne skal kjøre hver sin Peugeot 3008 denne sesongen (se bildet).

Petteri Nummelin med «startpakke» fra Kiwi Ridabu

Kiwi Ridabu stilte som vanlig med en startpakke til kjøleskap og kjøkken. Som med alle utlendinger som flytter til Hamar for å spille hockey i SIL, har trenerteamet blitt utstyrt med det viktigste som trengs for å komme i gang med hverdagen.

Vi takker Bertel O. Steen og Kiwi Ridabu for hjelpen med å gi trenerne våre en god start.