Første treningskamp fredag

Foto: Fredrik Hagen

Fredag blir en merkedag i sesongkalenderen. Da går sesongens første treningskamp av stabelen og man får se litt hva årets mannskap har å vise fram. Vertskap er Timrå som rykket ned fra SHL forrige sesong.

Storhamar har reist til den midtsvenske byen med en meget bred stall. Ei rekke med juniorer har blitt med seniorstallen og i følge trener Miikka Elomo skal de få bra med spilletid, mens de mer etablerte skal få stå over denne kampen. Backene Sander Vold Engebråten og Tobias Degvold, samt løperne Patrick Elvsveen, Thomas Bækken og Bror Sveinung Skaarer er juniorene som får sjansen denne gangen.

Timrå rykket som nevnt ned fra SHL forrige sesong etter en sesong på nivået. De måtte vike plass for Oskarshamn som vant playoffserien i kamp sju. Nedrykket har ført til en god del utskiftninger i stallen. Hele 17 spillere forsvant ut og 13 nye har blitt hentet inn utenfra, så det er en og annen ting som ikke helt har falt på plass også for de røde og hvite. Timrå gikk forøvrig på is mandag denne uka.

Dette blir første gang disse to lagene møtes, men det er likevel littegrann historikk mellom de to. Foran sesongen 2002-03 byttet trener Lars Molin Timrå med Storhamar og tok med seg den svært rutinerte Håkan Åhlund på lasset.

Kampstart er klokka 19.00 og vises live på hjemmesidene til Sundsvalls Tidning (Abo.)