To treningskamper denne uka

(Foto: Fredrik Hagen)

Forsesongen ruller på og denne uka er det duket for to nye treningskamper. Begge kampene byr på gode muligheter for våre mange trofaste fans til å se laget live for første gang denne sesongen.

Allerede onsdag er det duket for sesongens første hjemmekamp da DEL-laget Fischtown Pinguine fra Bremerhaven kommer på besøk. Tyskerne er gamle bekjente etter at Storhamar deltok i ei turnering hos dem for to år sida. Klubben går løs på sin fjerde sesong i den beste ligaen i hjemlandet og oppnådde sitt beste resultat med sjuendeplass forrige sesong. I sluttspillet sa det imidlertid stopp i kvalifiseringsrunden. På lagoppstillingen finner vi to kjente navn fra Get-ligaen. Landslagets back og tidligere VIF og Lørenskog-spiller Stefan Espeland er under kontrakt med pingvinene, sammen med tidligere Stjernen og Oilersback Curtis Gedig.  I likhet med Storhamar startet de sesongen med treningsleir og kamp i utlandet. For deres del gikk turen til Chomutov i Tsjekkia hvor de slo hjemmelaget Pirati 4-3. Nå går altså turen til Norge hvor de møter Storhamar onsdag før det blir dobbeltmøte med Lillehammer til helga.

Merk deg kampstarten som er klokka 18.00.

Fredag tar Storhamar turen over Mjøsbrua til Gjøvik med et såkalt Mix-lag. Det vil si et lag som er en blanding av a-lagsspillere og juniorer og en kamp som skal være en mulighet for de yngre å vise seg fram for a-lagstrenerne. Det har blitt noen turer over Mjøsa for å møte trangbodde osloklubber de senere årene, men denne gang er det altså hjemmeklubben Gjøvik Hockey som er vertskap og motstander. De holder, som de fleste nok vet, til i 1. divisjon og har en rekke hamargutter og Storhamar-kjenninger i stallen. Even Langdalen, Vetle Sveen og Amund Nyland har alle gått gradene i SIL, mens Simen Hoel Johannessen og Ulrik Løvdal begge har vært innom spill i gult og blått.

Denne kampen starter klokka 19.00