Endelig hjemmekamp igjen!

(Foto: Fredrik Hagen)

Hverdagen er tilbake for mange. Late sommerdager med sol og varme er erstattet med jobb, høst og regn. Men det er oppsider ved dette og, for nå starter hockeyen igjen! I kveld er det duket for den første hjemmekampen i CC Amfi!

Sitter du og lurer på om du skal ta turen eller ikke? Det kan da ikke være noe å lure på! Sist du var på hockeykamp er fire måneder siden! Det blir første mulighet til å se «nye» Storhamar med egne øyne. Hvordan ser det ut med nye trenere og nye taktikker? Blir det en mulighet til å se nysigneringene også? Motstanderen er det heller ikke noe å utsette på. Fischtown Pinguins er ett av de beste lagene som kommer på besøk til Hamar denne sesongen. Et lag av hyggelig DEL-kvalitet, en liga vi er stolte av å produsere spillere som er gode nok til å spille i! Så er det det sosiale, da. Du møter folk du ikke har sett på nesten et halvt år igjen. Og følelsen, lukta av ishall, lyden av puck mot kølle og taklinger mot vantet. Dette er dessuten bare en av to sjanser til å se gutta i de spesielle treningskampdraktene uten reklame og med diger SIL-logo!

Trener Elomo har lovet et sterkt og spennende lag til kveldens kamp, men holder fremdeles litt tilbake. Ungguttene skal få istid og han holder seg til tre rekker. Det er god kondisjonstrening! Mot et godt Timrå før helga viste laget potensiale, i dag er det muligheter for neste steg. SIL har det med å heve seg mot internasjonal motstand og Bremerhaven har man prøvd seg mot før. Det endte med et knepent og litt uheldig 1-2-tap i deres lekegrind for ganske nøyaktig to år siden.

Kampen starter klokka 18.00 og billetter får du kjøpt i appen eller billettluka før kamp. Ta en tur, a! Vi har savnet deg!