fbpx

Purungt Storhamar mix tapte på Gjøvik

Med sju 2002-modeller, ni 2000-modeller og Jonas Strand, Simen Løvhaug Hansen, Simen Andrè Edvardsen, Jonathan Hafsmoe og Markus Aas-Eng Mikkelsen som a-lagsrepresentanter var det et purungt Storhamarlag under navnet «Storhamar Mix» som tok turen til Gjøvik fjellhall.

Kampen begynte med at Storhamar fikk sjansen i overtall, men kombinasjonen av en puckmist i offensiv sone, litt ugreit backspill og rotete keeperspill førte hjemmelaget i ledelsen i undertall etter tre minutter. Daniel Stensrud målscorer.Etter dette kjempet vi oss inn i kampen, og det var noen sjanser i begge ender og 8-8 i skudd etter 1. periode.

Storhamar mix styrte det meste av banespillet i andre periode, men fikk aldri hull på en solid Mattila i Gjøvikburet. Når Gjøvik satte 2-0 ved Amund Nyland etter litt over halvspilt periode i tillegg så ble det en motbakke som måtte bestiges for å komme tilbake. Det ble prøvd, men det ble litt spedt rundt målet, og ikke noe tellende resultat i målprotokollen for de gule og blå i 2. periode.

Hjemmelaget satte en puck bak Jonas Strand også i 3. periode, en scoring i mot pr periode gir totalscoren 3-0 til hjemmelaget. Jan Robin Furuseth Lereng ble kampen siste målscorer. Vi tok ut målvakt mot slutten, men det ble med forsøket.

18,52 år var kveldens gjennomsnittalder på Storhamarlaget, hvis mattekunnskapene ikke sviktet webskribenten. Det var mye innsats og vilje, men det ble litt for spedt rundt begge målene for å gjøre det virkelig spennende. Vi vinner skuddstatistikken totalt 19-42, men hjemmelagets keeper Wille Mattila fikk for ofte litt for gode arbeidsforhold og var «i sonen» igjennom kampen.

Nå skal det trenes videre, før at vi neste uke reiser til Sverige for et par treningskamper mot allsvensk motstand, nemlig Västerås og Mora.

Kampfakta:
Gjøvik Hockey – Storhamar «mix» 3-0 (1-0, 1-0, 1-0)
Gjøvik Fjellhall, 450 tilsk.

1. periode:
1-0 (03:00) Daniel Stensrud (Ulrik Løvdal) SH

2. periode:
2-0 (31:42) Amund Nyland (Joakim Rostad, Jan Robin Furuseth Lereng)

3. periode:
3-0 (50:25) Lereng (Nyland, Emil Karlsson)

Skudd: 19-42 (8-8, 6-19, 5-15)
Utvisn: Gjøvik 4 x 2 min, 1 x 10 min, Storhamar 5 x 2 min