Unggutta til Gjøvik

Foto: Fredrik Hagen

Ble hockeysuget enda kraftigere etter at onsdagens kamp ble avlyst? Da har du nye muligheter i dag! Om du tar den korte turen over Mjøsbrua har du muligheten til å se neste generasjon i aksjon!

Forsterket med a-lagsspillerne Jonas Strand, Simen Løvhaug Hansen, Simen André Edvardsen og Markus Aas-Eng Mikkelsen skal et lag bestående av ni spillere fra klubbens 2000-årgang og sju fra 2002-årgangen prøve seg mot Gjøvik Hockeys 1. divisjonslag. Laget vil bli ledet av a-lagstrener Miika Elomo som skal kaste et voktsom øye over potensielle kandidater til sine lagoppstillinger utover høsten og vinteren.

En tur i Fjellhallen på fredagskvelden er vel ikke å forakte? Kampen starter klokka 19.00 og billettprisen er hyggelige 50 kroner for voksne og gratis for de under 16.