fbpx

Heltene ble hyllet

(Foto: Fredrik Hagen)

Våre tre stjerner, Three Stars, Joakim Jensen, Lars Løkken Østli og Lars Erik Hesbråten fikk lørdag sin verdige avskjed i CC Amfi.

Gutta hadde satt sammen sitt eget drømmelag som bestod av tidligere lagkamerater, familie samt støtteapparat, og gjengen gikk under navnet Three Stars. Egne drakter var designet og motstander var A-laget til Storhamar.

Det ble en mektig opplevelse for de tre gutta og resten av laget foran de om lag 1400 tilskuerne som hadde tatt turen denne lørdag ettermiddagen. Show-kampen bød på mange fine prestasjoner og mål, alle de tre fikk føle nettsusen samt at de også fikk prøvd seg innen egne skills i pausen. Spesielt spennende ble golf-puttingen, hvor det måtte sudden death til for at Jensen skulle knipe Hesbråten.

Etter kamp vanket det godord fra styreleder i Storhamar, de velfortjente bannerne ble heist i taket, og gutta fikk også takket av.

En epoke er over, og en ny begynner på torsdag da Storhamar reiser til Narvik for seriestart i ny sesong. Første hjemmekamp er på lørdag førstkommende hvor vi tar imot Lillehammer i CC Amfi kl. 16.00. Billetter kan kjøpes i SIL-appen.

Bilder fra testimonialkampen: