fbpx

Lørdag smeller det!

(Foto: Fredrik Hagen)

Riktignok tjuvstartet Storhamar sesongen på torsdag, men det føles likevel som om sesongen starter for alvor på lørdag. Da går den første hjemmekampen av stabelen med Lillehammer som gjester. Et mjøsderby på lørdagsettermiddagen er vel toppen av hva man kan ønske seg for en slik anledning!

Lillehammer spiller sin første seriekamp for sesongen her med de fordeler og ufordeler det medfører. Fordelene er den ekstra tenningen, at man endelig er i gang i tillegg til at man vil vise seg i et lokalderby. På minussida er selvsagt startnerver og å få ting til å sitte i en kamp som betyr noe. Opplendingene har ikke vært lenge ledige, dog. Senest tirsdag spilte de sin siste treningskamp, en variabel forestilling hvor de til slutt tapte hjemme mot Sparta. Forøvrig i forsesongen har de to seire mot MS, en mot Sparta, seier og tap  i dobbeltmøte med Fischtown Pinguins og 0-2-nederlag sist de var på Hamar. Laget ser ganske likt ut defensivt i forhold til forrige sesong, mens det har vært en del utskiftninger på løpersida.

Storhamar kom altså i gang med tre poeng i Narvik på torsdag. Det var en del som ikke var helt som ønsket der, spesielt i egen sone, mens det var mye bra i offensiv sone. Førsterekka fikk det til å klaffe skikkelig og lå bak fem av seks mål. Dette blir imidlertid det første møtet med et lag som forventes å utfordre oppover på tabellen og en kamp som vil se ganske annerledes ut. Man vil ikke få like god plass offensivt og defensive feil vil bli straffet hardere. Å spille foran sine egne fans i en velfylt CC Amfi vil garantert være en opptur og noe spillerne gleder seg til. Bli med å vise nykommerne hva det vil si å spille hockey på Hamar!

Kampstart i CC Amfi er klokka 16.00 og billetter er tilgjengelige i appen. Du kan også kjøpe billett i bua som åpner halvannen time før kampstart!