fbpx

Ukedagsopptur?

Foto: Fredrik Hagen

Så langt i sesongen har Storhamar vært et helgelag! På lørdager og søndager har det blitt fire seire av fire mulige, mens på tirsdager og torsdager har det blitt med en seier på fire forsøk. Den ene torsdagstriumfen kom forøvrig i serieåpningen mot Narvik. Dette er jo selvfølgelig tilfeldigheter, hvem man har møtt på hvilke dager også videre, men likevel en statistikk man håper å forbedre på tirsdag da Sparta gjester CC Amfi!

Sparta har slitt endel i poengfangsten denne høsten. På de første sju kampene har det blitt full pott bare to ganger. Det er på det offensive det har skortet mest med bare to mål i snitt pr. kamp hittil. Defensivt har det vært tålelig bra med litt under tre. Det løsnet på litt for det nokså unge og uerfarne mannskapet da de slo MS 4-1 i helga. De fleste kampene har vært jevne i resultat med tremålstap som mest mot Frisk og Lillehammer. Borte mot Stavanger holdt man unna til 1-3, mens VIF kom seg hjem fra Sarpsborg med 1-0. Forrige sesong var Sparta to turer på Hamar og det ble til samme tre mål i de to kampene. Storhamar vant 2-0 og 1-0. Det er med andre ord et lag av den sorten SIL har slitt litt mot den senere tida, lag som spiller trygt hjemover og tar får sjanser.

Etter nedturen hjemme mot Stjernen løftet Storhamar seg veldig på lørdag mot VIF. Typisk for tendensen kan man si, om statistikken fra ingressen legges til grunn. I Furuset Forum viste de gule og blå hvordan det ser ut når de får spillet sitt til å sitte og da var det lett å peke ut kampen som årsbeste. Nå gjelder det å reprodusere det man gjorde der og bygge en seiersrekke, bevare selvtilliten og få opp litt damp. Selv om mye var bra på lørdag er det fremdeles ting å jobbe på, som uttellingen, men sånt kommer med selvtilliten. Derfor blir tirsdagens kamp litt ekstra viktig.

Kampstart i CC Amfi er klokka 19.00. Billetter finner du i appen eller i billettluka fra kl. 17.30!