Forbedret Grüner besøker Hamar

Torsdag får Storhamar besøk av Grüner i det som blir det første «Hamar-møtet» på a-lagsnivå på 37 år. Det forrige møtet er dog ikke så lenge sida. Det er bare en måned sida og endte med 9-0-seier til de gule og blå. Det meste tyder imidlertid på at gutta fra Løkka har blitt litt bedre siden den gang.

Det har rett nok blitt beskjedne sju poeng på de svarte og lilla på sesongens 14 første kamper og de har vel neppe heller det helt store håpet om å ta med seg noe hjem fra Hamar. Det er likevel nok av bevis for at de har nærmet seg nivået i Get-ligaen de siste ukene og virker å være mer «i nærheten» nå enn for en måned sida. I helga ble MS slått hjemme i Grünerhallen, mens det tidligere har vært nære på mot både Frisk og Lillehammer hvor avgjørelsen først falt i sluttminuttene. Det var også den bemerkelsesverdige kampen i Stavanger hvor 6-0 plutselig ble 6-4 og Grüner vant kampen fem mot fem med 4-1! Det er derfor grunn til å ta kampen på alvor og ikke tro det skal gå av seg sjøl.

Pila peker oppover for Storhamar for tida med fire seire på de fem siste og klatring på tabellen. Den eneste missen på disse kampene kom borte mot MS hvor konsentrasjonen forsvant på 2-0. Den kampen bør fungere som motivasjon her og ligge til grunnlag for å ikke gjøre samme feil igjen. Gjør gutta jobben sin her skulle det ligge godt til rette for tre poeng. Uttelling og hjemmeform har vært to ting som har vært litt for dårlig denne høsten. Begge deler ting som kan ordnes litt på i denne kampen om man gjør jobben skikkelig, men en ny 9-0 skal nok ikke folk forvente. Kampen byr også på første mulighet til å se Rasmus Ahlholm i gult og blått og er dessuten den siste hjemmekampen før landslagspausa!

Kampstart i CC Amfi er klokka 18.30 og billetter er tilgjengelige i appen eller i billettbua fra klokka 17.00