Jake Newton klar for Storhamar!

Storhamar Hockey har i dag skrevet under kontrakt ut sesongen med den amerikanske backen Jake Newton (31).

Jake kommer sist fra IK Oskarshamn i SHL, og har tidligere en rekke sesonger i ulike europeiske ligaer bak seg, blant annet tre sesonger i finsk toppliga. Newton klokker inn på 93 kilo fordelt på 191 cm og beskrives som en back med offensive ferdigheter, og et bra førstepass og har ferdigheter som trives i powerplay.

Newton kommer med nesten 100 AHL-kamper i bagasjen, har hatt flest poeng som back i den italienske ligaen og flere andre gode meritter.

– Vi er fornøyde med å ha landa Jake Newtons signatur og gleder oss til å se han i gult og blått. Her kommer det til å bli hard konkurranse om plassene og det blir spennende å følge utviklingen fremover på isen. Jake kommer til å bidra med sine spissferdigheter offensivt sier fungerende leder i sportsutvalget Carl Oscar Bøe Andersen til SIL.no

Jake er signert med midler fra PowerPlayClub og via en Spleis med ca 400 unike givere. Tusen takk for all hjelp og bidrag!

Raske fakta:
Navn: Jake Newton
Født: 22.09.1988 i San Jacinto, California, USA
Posisjon: Back
Høyde: 191 cm
Vekt: 93 kg
Skyter: Venstre
Aktuell: Skrevet under for Storhamar Hockey ut sesongen

Les mer om Jake hos Eliteprospects og hos Hamar Arbeiderblad