fbpx

Fornøyd kaptein

Foto: Fredrik Olastuen

Vi tok en prat med Patrick Thoresen etter at hans Storhamar sendte Manglerud Star hjem til Oslo med 0-5 i bagasjen. Og kapteinen var godt fornøyd med laget sitt.

– 1. periode var en typisk kamp mot Manglerud synes jeg. Det var stillingskrig, og de skapte noen skumle halvsjanser. I den første pausen ble vi enige om å ha et hardere førstepress, og stramme opp defensivt. Etter at vi fikk 2-0, og spesielt 3-0, var kampen kjørt. Vi sa det i andre pause, at selv om vi ledet 2-o, så skulle vi ut og spille tjue gode minutter. En merker at Manglerud Star har fått nye spillere. Det gir laget mer tyngde, og jeg blir ikke overrasket hvis de tar en del poeng mot flere av de fire beste lagene.

– I forrige kamp, mot Stavanger, spilte dere ganske fysisk, men i dag var det ikke så mye av det?

– Nei, jeg tror det bare var Rønnild som hadde ei skikkelig takling i dag. Jeg skulle kanskje ønske at flere på laget stepper opp fysisk. Men det viktigste er at vi vant i kveld, og ikke minst at vi holdt nullen. Det er viktig for Luka at han holdt buret rent. Da blir det smultringer på trening i morgen, smiler Thoresen.

– Hvordan vil du beskrive egen innsats i denne kampen?

– Joda, det gikk ganske greit. Det var viktig at vi fikk 1-0, så det var deilig å se den gå inn. Selv om jeg har noen lette vondter i kroppen, så kjennes den ganske bra ut. Jeg synes forrige kamp, mot Oilers, var kanskje min beste kamp for sesongen, så pila peker oppover, avslutter Patrick Thoresen.