fbpx

– En sterk kamp

Foto: Fredrik Olastuen

Storhamar-trener Miika Elomo var godt fornøyd med laget sitt etter at de vant 4-1 mot Frisk Asker.

– I dag synes jeg vi spiller en sterk kamp. Vi gir ikke Frisk mange muligheter. Vi var tålmodige, men det skal sies at keeperen deres (Nicklas Dahlberg, red.anm) spilte en veldig god kamp. Han var glimrende rett og slett, og hadde utrolig mange redninger (39, red.anm), sier Elomo.

– Jeg er stolt av hvordan laget gjennomførte denne kampen, og spesielt hvordan vi spilte forsvar i dag.  Tobias (Degvold, red.anm) spilte dessuten en veldig god debutkamp. Forspillet til 2-1 scoringen var utmerket. Våre beste spillere ofret seg også veldig bra, alt i alt en veldig godt gjennomført kamp fra vår side.

– Synes du laget er på rett vei?

– Ja, jeg synes vi blir bedre og bedre. Nå gjelder det å lade om, og holde fokus i en kamp til (Grüner, red.anm) før det er landslagspause, avslutter Miika Elomo.