fbpx

Må holde trøkket oppe

Foto: Fredrik Olastuen

Det gjenstår altså en kamp før landslagspausa: Grüner på bortebane på lørdag ettermiddg. En kamp Storhamar skal vinne greit, men i likhet med alle andre må man være på jobb for å få det til. Det fikk man bevis for sist da gutta fra Løkka var nære på å hente inn SILs 5-0-ledelse.

Grüner har som forventet fått en tung sesong i Get-ligaen, noe de nok var forberedt på selv også. De svarte og lilla fra hovedstaden har tapt 21 av de 23 kampene de har spilt hittil og sluppet inn 123 mål på veien. Likevel har de vist en positiv innstilling og bidratt til årets serie. De har ingenting å tape og slår til når sjansen byr seg. Som da topplagene skrur av og tempoet synker. Da har de hentet inn fire mål mot både SIL og Stavanger og truet med å ta poeng. I Grünerhallen har både Lillehammer og Frisk fått slite skikkelig og først fått med seg poengene etter sene mål. Skulle anledningen by seg er kompisgjengen klare for å ta skalpen til alle som ikke tar dem på alvor.

Formkurven til Storhamar er i fortsatt stigning og torsdag leverte de en ny sterk forestilling mot Frisk. Nå gjenstår «bare» et skaderammet Grüner før to uker med kampfri. Det er viktig at det ikke blir et «bare» med tankene på det som skal komme og inngang på ei skøyte. På forrige visitt i denne hallen løste de det veldig godt og kjørte på i 60 minutter til en 9-0-seier. I hjemmekampen så det ut til å gå samme vei, men da skrudde man av etter en periode og fikk problemer. Borteformen har vært bra sesongen igjennom, men på de siste tre har det bare blitt en seier. Dette blir en god anledning til å få i gang poengsankinga på reisene igjen. Nøkkelen blir å holde konsentrasjonen og tempoet oppe.

Kampstart i Grünerhallen er klokka 16.00 og om du ikke tar en førjulstur til Oslo kan du se kampen på TV2 Sumo!