fbpx

– En sterk seier

Storhamar-trener Miika Elomo var fornøyd med laget sitt etter at de hadde slått Narvik 8-3 fredag kveld i CC-amfi.

– Jeg synes vi spiller en god kamp. Narvik er ikke noe dårlig lag, og de beste spillerne deres holder veldig høyt nivå. De har gitt mange lag problemer i årets serie, men vi har klart å slå dem i alle kampene så langt denne sesongen. Det var en sterk seier synes jeg.

– Er Narvik vanskelig å spille mot?

– Vi snakket om det allerede i august at vi skal ha respekt for alle motstandere, og det har vi virkelig også, sier Elomo.

– Jeg er spesielt fornøyd med at Simen Andre Edvardsen scoret to mål i kveld. Han har hatt mange sjanser tidligere i sesongen også, men har slitt litt med uttellingen. Også var det morsomt at Øksnes også fikk en scoring.

Neste utfordring for de blå og gule er allerede på søndag. Da kommer Stavanger Oilers på besøk, i det som må betegnes som et realt toppoppgjør.

– Det blir en stor kamp for oss. Det blir fint for oss og få en pekepinn på hvor vi står nå. Stavanger har jo vært suverene i hele år. Det blir en stor test for oss, men jeg synes vi har spilt bra hockey i en lang periode nå. Vi gleder oss, avslutter Miika Elomo.

Vi tok også en prat med en av spillerne Elomo fremhevet, Simen Andre Edvardsen. Han var en av de mest toneangivende på Storhamar, og produserte tre poeng (to scoringer + en assist).

– Det var gøy, det er ikke så ofte jeg scorer mer enn et mål i en kamp. Jeg tror kanskje jeg gjorde det i en kamp i fjorårets sesong, smiler Edvardsen.

– Hvordan vil du oppsummere kveldens oppgjør mot Narvik?

– Jeg synes vi starter greit, men vi er til tider sløve defensivt. De får litt for mange enkle muligheter. Narvik er et brukbart lag, men de følger ikke noe særlig spillesystem, men de jobber og sliter hardt på hver puck. Siste perioden synes jeg vi er gode, den kan vi være fornøyd med.

– Neste kamp er allerede om to dager, mot Stavanger. Hvordan ser du på den matchen?

– Det er viktig å få nullstilt seg. Det blir en tøff kamp, med forhåpentligvis veldig mye folk på tribunene. Det er viktig å slå dem, vi har jo lyst på 1. plass i serien, det kan bli vanskelig hvis vi taper på søndag. Slår vi dem, så vil det gi et psykologisk overtak med tanke på sluttspillet, avslutter Simen Andre Edvardsen.