fbpx

Opp på hesten igjen

Foto: Fredrik Olastuen

Etter søndagens sure tap mot Stavanger er det nye muligheter mot Manglerud Star på torsdag. Et «nytt» MS med heng på sluttspillsplass og forsterkninger i alle ledd med klar stigende tendens, men også variable resultater.

Forsterkningene til MS har vært vel omtalt også tidligere. De har løftet laget ut av en håpløs posisjon godt og vel avskåret på 9. plass og opp i ryggen på Narvik på 8. plassen. Men tida er knapp og hvert poeng teller om de skal nå det forgjettede land som sluttspillet er. Tirsdag ble det tap mot Frisk på bortebane etter en del defensivt rot i første halvdel av kampen. Det må rettes opp og revansjeres snarest mulig, så det er garantert heltente grønne menn SIL møter i «garasjen». Det er et relativt målfarlig lag som tar i mot Storhamar her, spesielt effektive i overtall med Craig Puffer som hovedprodusent. De slipper imidlertid inn en del også så det kan være muligheter for å en målrik affære.

Etter ni strake seire sa det altså stopp i toppkampen mot Stavanger på søndag. Et surt tap i en kamp hvor mange gode sjanser ble brent og til slutt ble straffet i overtida. Det er helt sikkert en god dose revansjelyst i de blågule, som i tillegg har et tap i forrige møte på Manglerud å ta igjen for. Storhamar har vært stabilt gode de siste månedene og knapt lagt igjen poeng mot lag bak seg på tabellen. Faktisk er forrige gang de la igjen noe mot lag utenfor medaljekampen nettopp mot MS i slutten av oktober. Det blir likevel en tøffere test enn på lange tider i Garasjen og man må være på topp for å få med seg noe.

Kampstart på Manglerud er klokka 18.30 og om du ikke tar turen kan du se kampen på TV2 Sumo.