fbpx

Ny tøff bortekamp lørdag

Foto: Stian Høgsveen

Det heldige med hockeyen, som det så ofte nevnes, er at man trenger sjelden vente lenge for å rette opp en dårlig kamp. Allerede lørdag får Storhamar mulighet til å slå tilbake etter den svake forestillingen på Manglerud, men noen enkel kamp blir det ikke. Vertskapet Frisk Asker har vært i god form etter jul og har vunnet fire av de siste fem.

De regjerende norgesmesterne har hatt en sesong som har gått veldig i bølgedaler. Fra åtte strake seire fra start til en kraftig dupp i november og desember til en ny opptur den siste tida. Bunnen ble nådd like før jul da de ble slått av Grüner. Etter det har det gått bratt oppover med en sterk rekke kamper etter at nissen var på besøk. To seire med null baklengs mot VIF ble fulgt av en sterk borteseier mot Stjernen og nå nylig en kontrollert hjemmeseier mot formlaget MS og en bortetriumf mot mareritt-motstander Sparta. Kun Stavanger Oilers har blitt for sterke, de vant forøvrig i sluttsekundene av en kamp hvor Frisk hadde vært best i lange perioder.

Etter å ha vært svært solide i et par måneder leverte Storhamar en sjeldent svak kamp mot MS på torsdag. Det var bedritent over hele linja, uttalte kaptein Patrick Thoresen til HA etter kampen. Vi vet at kapteinen ikke vil tolerere mer av det samme en kamp til og tror vi vil se et helt annet Storhamar i Askerhallen på lørdagskvelden. Den hektiske toppkampen mot Stavanger virket å ha tappet laget litt mentalt, for det så ikke ut som de var til stede i kampen før i tredje periode og da var det litt for sent. Kampen kan ha vært en liten vekker og vært med på å skjerpe sansene. Svaret på det får vi lørdag.

Kampstart i Askerhallen er klokka 18.00 og om du ikke får tatt turen for å støtte gutta kan du se det hele på TV2 Sport2 eller TV2 Sumo.