fbpx

De første bamsene er utdelt

Storhamar har i dag, sammen med Hockey for livet og Maxi Storsenter, besøkt barneavdelingen på Elverum sykehus. Maxi hadde med maskottene Max og Maxine, mens Storhamar stilte med Jonas Djupvik Løvlie og Robin Dahlstrøm. De første 100 av ca 1000 bamser ble overlevert sammen med en rekke gaver som avdelingen har ønsket seg, herunder Playstation 4, VR-briller, headset, 55-tommers TV og annen elektronikk. Kinobilletter og andre gaver vil bli gitt på et senere tidspunkt. Barn og ungdom ved barneavdelingen på Elverum sykehus, både sengepost og de som er jevnlig innom barnepoliklinikken, er invitert sammen med sine nærmeste til å spise pizza og se Storhamar – Frisk Asker 23. februar.

Fagutviklingssykepleier Bente Hoelsæter sier følgende om gavene:
Dette betyr veldig mye for barna og ungdommene. Det gir de muligheten til å kunne trekke seg tilbake til et fristed fra sykdom og voksne, og dermed letter dagene deres.

Storhamar takker Maxi Storsenter, Hockey for livet og ikke minst alle supporterne som kjøpte bamser som muliggjorde dette. #magiskeøyeblikk