fbpx

Innspurten starter torsdag

Foto: Fredrik Olastuen

Landslagspausa er over og det er klart for innspurten i årets Get-liga. Den første av åtte serierunder før den endelige tabellen blir satt går av stabelen torsdag kveld. For Storhamars del starter det som det sluttet før pausa – med bortekamp mot et lag som kjemper for sluttspillplassen.

Narvik avrundet med en fryktelig viktig hjemmeseier mot MS før pausa. En defensivt solid forestilling mot den nærmeste utfordreren om sluttspillplassen som åpnet en uvurderlig luke på fem poeng. Det er hjemme i Nordkraft ørnene har lagt grunnlaget for at laget er favoritt til å sikre seg plass i kampen om kongepokalen. 10 av 18 hjemmekamper har blitt vunnet og i den senere tida har de levert spesielt sterke resultater. Under landslagspausa har de mistet to viktige backer som er hentet tilbake til klubbene som lånte de ut. Jørgen Kvål til Stavanger og Simen Løvhaug Hansen til Storhamar.

For Storhamars del er det mest maktpåliggende å skaffe seg de nødvendige poengene for å holde på andreplassen. Men det vil nok også være greit å komme seg opp på nivå igjen etter en tung periode både resultat og treningsmessig. Den såkalte testperioden som pågikk gjennom det meste av januar er nå avsluttet og gjennom de kommende ukene skal sluttspillform og lag settes. Det forventes en tøff kamp i Nordkraft Arena, hvor de gule og blå satser på bygge på godfølelsen de har mot nykommerne. Fire kamper har endt med fire ganske trygge seire.

Kampstart i Narvik er klokka 18.30 og du kan se oppgjøret på TV2 Sumo.