fbpx

En mulighet til å markere seg

Foto: Fredrik Hagen

Stavanger har vunnet serien og står som klar favoritt til å ta alt. Storhamar viste lenge at de holdt nivå før det har falt litt den siste måneden. Selv om denne kampen er nesten betydningsløs i seg sjøl vil det være en god mulighet til å markere seg før sluttspillet. Med forhistorie fra sist lagene møttes kan lørdagens oppgjør fort slå gnister.

DNB Arena har vært et fort for hjemmelaget denne sesongen. De har kun avgitt ett eneste poeng på 18 kamper på egen is og lagt grunnlaget for seriemesterskapet der. Dette er selvsagt en statistikk de bruker som motivasjon og ønsker å holde inntakt sesongen ut. I tillegg gikk bølgene høyt etter forrige oppgjør på Hamar hvor tre sentrale spillere måtte gå av med skade. Kampen er utsolgt og forventningene er store om et oppgjør som kommer til å lukte krutt. Det kan gå begge veier og vi har ofte opplevd at slike oppgjør like gjerne ender opp ganske så flate og rolige.

Storhamar har hatt en heller svak formutvikling siden sist de to lagene møttes og kun vunnet en kamp siden den gang. Mye av årsaken ligger i den omtalte perioden med hardtrening og til ikke liten del at laget har ligget litt i ingenmannsland siden den gang. I omstarten på torsdag ble det tap i Narvik etter å hatt overtaket gjennom mye av kampen. Det siste lille manglet og det må tas fram her om man skal ha en sjanse. Om laget finner tilbake til formen fra en måneds tid tilbake er dette en god mulighet til å sette en markør foran sluttspillet og gi beskjed om at man vil være å regne med når den viktigste delen av sesongen starter.

Kampstart i DNB Arena er klokka 18.00 og du kan se kampen på TV2 Sport2 og TV2 Sumo.