Elite Academy

academyStorhamar Elite og Storhamar Yngres Avdeling har over en lengre periode sett at unge utøvere sliter med å ta steget inn i stallen til Storhamar Elite. Klubben ønsker å lage et tilpasset opplegg for å sikre at utviklingen for den enkelte utøver ikke stagnerer. Det skal sikre individuell veiledning og sikre spilletid til den enkelte spiller, enten det er i Storhamar Elite eller i noen av lagene i Storhamar Yngres Avdeling. Dette skal løses ved å koordinere treninger og kamper for den enkelte utøver på tvers av lagsenheter og mellom Storhamar Elite og Storhamar Yngres Avdeling.

Styrene i Storhamar Elite og Storhamar Ynges Avdeling har derfor besluttet å opprette en felles organisatorisk enhet – Elite Academy, som skal jobbe med:

Spilleroppfølging (Trening, hvile, kosthold, søvn, mm).
Spillerutvikling (Karriereplanlegging, krav, forventninger, ambisjoner, mm).
Spillerfordeling (mellom A-lag og Storhamar Ynges Avdeling sine lag).
Rekruttering (Sikre at unge talenter velger Storhamar).
Utvekslings- og samarbeidsavtaler (farmerklubber, utenlandske klubber som f.eks Brynäs, Wang Toppidrettsgymnas, etc).

Elite Academy har i sesongen 2015/2016 tatt inn fire spillere i prosjektet.

Simen Hansen og Anders Gulliksen har alle signert Elite Academy lærling kontrakt. Disse tre spillerne er nær en plass i A-laget og pendler i hverdagen mellom SIL U20 og A-laget. Disse tre spillerne er født i 1997.
Simen Andre Edvardsen og Mathias Holst Jensen er også tatt inn i prosjektet, men har ikke blitt tilbudt lærlingkontrakt. Begge er født 1999, og pendler i hverdagen mellom SIL U18 og SIL U20.

Ønsker du eller ditt firma å være med å investere i Storhamars framtid så koster en sponsorandel 3000 kroner i året.
Pengene vil gå til å drive Elite Academy, samt til å skrive lærlingkontrakter med de spillerne som er nær en avtale med Elite. Pengene vil kun brukes i dette prosjektet.
Kontakt oss på marked@sil.no

Mvh. Mads Hansen
Leder Elite Academy

Sponsorer:

togemo erikkristiansen hamartrafikk supporter hamarrør indianerasstangeasfalt