Spleis

Jarl Paulsen lanserer i samarbeid med Storhamar Hockey konseptet «Vi bygger laget – sammen med deg!» – med mål om bøttefest i april 2018!

– Det ble en tøff avslutning på årets sesong, men vi kan ikke legge oss ned av den grunn. Mandagen kommer og vi må alle jobbe videre. I samarbeid med Storhamar Hockey har jeg fått lov til å dra i gang dette prosjektet, forteller Jarl Paulsen til SIL.no.

Hva er «Vi bygger laget – sammen med deg»?
– Et spleiselag via Spleis! Du velger selv hvilket beløp du vil bidra med, og støtter klubben i ditt hjerte på veien mot nye høyder!

Er det noe annet viktig her?
Ja! Etter du har bidratt så får du en mail fra Spleis med kvittering. Denne mailen inneholder en link du må trykke på, hvis du ikke ønsker å være anonym giver. Er du anonym giver så får du ikke navnet ditt på glasstavla i CC Amfi! Jeg vil ha med alle, og da kan du ikke være anonym giver, forteller Jarl.

Hva skal de innsamlede pengene gå til?
– Vi presiserer at pengene som kommer inn her KUN går til sport – intet annet! Ditt bidrag går inn på en sperret konto og kan bare brukes til å lønne spillere, treningscamp, utstyr etc. Sport velger selv hva pengene skal brukes til.

Hva får du tilbake hvis du støtter aksjonen?
– Du får navnet ditt på Spleis-siden, og alle bidrag på 1000,- eller mer havner på ei glasstavle som skal opp i CC Amfi! I tillegg støtter du selvsagt Storhamar Hockey, smiler Jarl Paulsen

Hvordan kan du støtte aksjonen?
Du går inn på Spleis-siden, der kan du støtte via VIPPS, mCASH eller vanlige bankkort!

-Jeg trenger hjelp for å få det til?
Sjekk disse videoene:
Vipps:


Trykk på bildet for å komme til Spleisen