Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Andreas Dahl blir i Storhamar

Trønderen Andreas Dahl (21) blir i Storhamar minst èn sesong til!

Ny dag, og nok en trønder har signert en kontrakt med Storhamar Hockey. Trondheimsgutten Andreas Dahl (21) fortsetter i gult og blått! 

Andreas kom til Hamar før 21/22-sesongen og har i løpet av de to årene på Hamar spilt 93 kamper, scort 13 mål og levert 17 assists. 

-Masse potensiale igjen

Sjur Rakstad-Larsen i sportsutvalget uttaler: Andreas har fremdeles et stort utviklingspotensial og har allerede tatt tydelige skritt i riktig retning både på og av isen i løpet av de to første årene på Hamar. Vi er glade for å ha han på plass i lagbygget og at han velger å videreutvikle egen karriere på Hamar!

Bytter nummer
Andreas Dahl vil kommende sesong ikle seg nummer 66 når han entrer isflaten i gult og blått! Et nummer som tidligere har vært brukt av kun to spillere: Jouri Leonov og Sergei Pushkov.  

Se statistikken hans her

Les mer i Hamar Arbeiderblad

ANNONSE

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

-Kult med rekord

Peter Quenneville kunne smile etter å ha blitt historisk i Storhamar-trøya. Nå har han notert seg for målpoeng i 22 kamper på rad.

Les mer
Nyheter

Jubel med Jordal-hjelp!

Storhamar to tre oppskriftsmessige, om uinspirerte poeng mot Comet. Hjulpet av Spartas storseier borte mot VIF ble det likevel en finfin lørdag!

Les mer
Julekalender

9. desember

Ei ny luke i adventskalenderen er åpen og du kan vinne en premie om du har rett svar!

Les mer

Alle nyheter

Flere nyhetsartikler

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.