Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Andreas Martinsen er klar!

Kraftforward inn i laget!

Storhamar Hockey har i dag blitt enig med Andreas Martinsen (33) om en 2+1-årsavtale. Forwarden spilte senest i Vålerenga.

Martinsen trenger vel ikke noen større introduksjon for publikum, men vi tar med et lite utdrag likevel. Han slo igjennom i Lillehammer i midten av 2000-tallet og, med unntak av et opphold i Leksand i 2009, var han der til turen gikk videre til Düsseldorf i 2012. I 2015 ble det NHL-spill for ham og på fire sesonger fikk han med seg 152 kamper for Colorado Avalanche, Montreal Canadiens og Chicago Blackhawks. Han returnerte sensasjonelt til Lillehammer i 2020 og var der fram til krasjen ved nyttår i år og turen gikk til Vålerenga. Han er fast inventar på landslaget og har representert Norge 255 ganger med smått og stort. Han er en stor og sterk forward som både tilfører kraft og poeng.

ANNONSE

-Veldig fornøyd

Sjur Rakstad-Larsen, leder i sportsutvalget, er svært tilfreds med å ha fått signaturen til Martinsen på plass. -Vi får en meget solid spiller inn i laget med Andreas. Det var flere som var interesserte, så vi er veldig glade for at han valgte oss. Han er en spiller vi vet hva vi får av og som vil styrke laget!

Se statistikken hans her

Les mer i Hamar Arbeiderblad

ANNONSE

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Sparta del 2

Det luktet kruttrøyk da de to barket sammen på Hamar tirsdag. Søndag ligger det an til «omkamp» i Sarpsborg!

Les mer

Alle nyheter

Flere nyhetsartikler

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.