Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Årets drakter: 90-tallsinspirasjon

Draktene er alltid noe man venter med spenning på i en ny sesong. I år er inspirasjonen hentet fra det gylne 90-tallet.
Share on facebook
Share on twitter

Ny sesong betyr nye drakter. Årets utgave ble lansert for en måneds tid sida i en kjapp og frisk video, men det må til med litt bakgrunnsinfo også.

Martin Åhlberg i 94-95-utgaven av den ikoniske drakte (Foto: Atélier Klingwall)

Et ikonisk design

I «gamledager» var ikke dette med draktdesign. like stort som i dag. Da en ny leverandør kom inn i 1989 kom også et nytt design. Dette designet, med noen små endringer, ble værende med helt til drage og flammer overtok i 1998.

Ikke uventet ble dette ei drakt som sitter godt i det kollektive minnet. For mange, av en viss alder, er dette selve Storhamar-drakta. I dette designet åpnet klubben OL-Amfien i 1992, de sikret seg sitt første seriegull våren etter og det ble tre NM-gull i 1995, 1996 og 1997 i denne drakta. Selvfølgelig måtte designet få en ny vår – i oppgradert design.

Nytolkning

Ting har skjedd på de drøyt 20 årene siden dette designet var i aksjon sist og det måtte selvsagt tolkes deretter. Den gang var snipper på kragen vanlig, det er for lengst ute av motebildet, dermed måtte en moderne krage på plass. Rødt er heller ikke en del av Storhamars fargepalett lenger. Selve utformingen av draktene er også annerledes nå, så vi har tilpasset designet til dette, blant annet med å la stripa rundt livet gå helt ned som et eget felt.

I tillegg fantes de originale draktene kun i gult. Storhamar var alene om å spille i gult og dermed tok man ikke den ekstra kostnaden på å ha egne bortedrakter. Dermed måtte vi «finne opp» en blå utgave selv. Vi håper dere liker resultatet!

 

Nyoppfunnet bortedrakt modellert av Eirik Salsten
Drakta sett fra sida
Detaljer rygg

Siden Hockeyavisa kommer litt senere i år velger vi å kjøre ut en serie dybdeartikler fram mot seriestart.

Gode bomuligheter

Ja, for det er virkelig gode bomuligheter i Trysil om sommeren, akkurat som på vinteren. Med både fine hytter og et fantastisk hotell er det mye å velge mellom, ut i fra hvilken situasjon man er i, og hvordan man vil ha det. 

 

– Hvis du velger å bo på hytte i stedet for hotellet, er det bare å sette seg på sykkelen og trille ned til anlegget. Så det er mye som er likt ski-in og ski-out, som på vinteren i Trysil, forteller Nordli. 

 

Samtidig må det regnes som et veldig godt valg å innkvartere seg på selve fjellhotellet. Radisson Blu Resort Trysil er i utgangspunktet et luksushotell, og ligger veldig sentralt. Alt av aktiviteter, inkludert sykkelstiene, er rett rundt hjørnet. 

 

– Radisson Blu Resort Trysil har flere ganger blitt kåret til det beste skihotellet i Norge. Nå har det også blitt et av de beste sykkelhotellene, forteller Turid Backe-Viken, som er markedsansvarlig for SkiStar i Trysil. 

 

Etter en god dag i fjellheimen på terrengsykkel kan man derfor ta i bruk aktivitetstilbudet og de fasilitetene hotellet tilbyr. Det er viktig å kunne lade skikkelig opp mellom adrenalinfylte dager. 

 

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Bløte plugger

Så langt i sesongen har Storhamar hatt rimelig god flyt offensivt. I Askerhallen virket det imidlertid som om pluggene hadde blitt bløte. I en kamp hvor det aldri ble skikkelig gnist gled forestillingen fra de blågule.

Les mer

Alle nyheter

Flere nyhetsartikler

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.