• Hovedpartnere

    Partnere

Sportssjefen har ordet

Mads Hansen snakker om sesongen som har vært og det som skal komme.

En ny spesiell sesong er over. Etter mye venting og usikkerhet, var det godt å endelig få et klart svar, selv om svaret var negativt for vår del. Laget har gjort en veldig god jobb gjennom kamp-pausen og jeg er overbevist om at vi var veldig godt rustet til sluttspill om det hadde blitt noe.

Ser vi tilbake på A-lagets sesongen skal vi være godt fornøyd. Med nytt trener-team, nye spillere og ny arbeidsmåte, har overgangen gått ganske knirkefritt. Vi har hele tiden vært et topplag, samtidig som vi har vært flinke til å jobbe med utvikling. Spillerne har kjøpt prosjektet og vært konstruktive og utviklingsorienterte. Unge spillere har tatt steg godt støttet av de eldre og etablerte.

Vi plukket mest poeng serien, men ender på en ganske bitter andreplass etter prosentregning. Vi får gratulere Frisk/Asker med mesterskapet, mens vi irriterer oss litt over enkelte poengtap. Med en litt for ujevn åpning på serien, stabiliserte laget spillet godt utover den korte serien. Skal vi lete etter svakhet, kan vi vel si at vi hadde utfordringer i de tøffeste toppkampene på bortebane. Dette blir hovedfokus fram mot neste sesong.

Elite har som kjent tatt over ansvaret for klubbens junior-satsing. Vårt U21 og U18 lag består i dag av ca. 50 ambisiøse spillere. U21-laget endte på 2. plass i serien, mens U18 laget vant sin serie. Begge lagene har hatt fine sesonger og som klubb har vi tatt store steg med tanke på treningskultur og ambisjon.

Nå retter vi tankene mot ny sesong som forhåpentligvis skal avsluttes med NM-finale og fullsatt CC-amfi. 3. Mai starer ny sesong med en tøff sommertreningsperiode, denne perioden blir ekstremt viktig for laget. Skal vi stå sterkere i de tøffeste toppkampene, trenger vi at mange av de yngre spillerne tar store steg i sommer. Frisk Asker skal gjøre en veldig god sommer om de fortsatt skal ligge 1,75% foran oss når pucken slippes i September.

Lagbygget går sin gang og det vil komme hyggelige og mindre hyggelige nyheter de neste månedene. Slik er livet i en stor klubb med høye mål. Dette vil helt sikkert skape mye diskusjoner og engasjement. Engasjementet fra sponsorer og supportere ønsker jeg på vegne av sporten å takke for. Vi har ikke hatt mulighet til å tilby det dere og vi ønsker, men vi har hele tiden følt at vi har hatt dere alle i ryggen.

Til slutt vil jeg passe på å gratulere vår samarbeidsklubb Ringerike med opprykket. Dette betyr at vi ikke lengre kan være samarbeidsklubber. Bytte av spillere har vært minimalt pga. situasjonen, men fra lederhold har det vært fruktbart. Den gode kontakten vil helt sikkert opprettholdes selv om vi nå blir konkurrenter i Fjordkraftligaen.