• Hovedpartnere

    Partnere

Jimmy fortsetter!

Ny sesong for den rutinerte backen

Jimmy Andersson har signert en ny ettårskontrakt med Storhamar Hockey og er med det klar for sin 11. sesong i gult og blått. Med unntak av en sesong i Frisk Asker har han vært fast inventar i Storhamars backkorps siden 2010-11 og ser fram til en ny sesong:

  • Det er godt å ha kontrakt på plass, så det føles bra nå. Jeg føler vi er i en god prosess her og en utvikling som er spennende og givende å være med på. Vi har en god miks med både yngre og mer rutinerte spillere som er utviklende for alle. Min rolle blir som den har vært de siste årene der jeg kan bidra med rutine og hjelpe de yngre med litt tips og triks.

Mads Hansen er godt fornøyd med å ha med Jimmy videre på laget: - Det er en trygg og solid re-signering for oss. Rett og slett en Ole Brum-signering, hvor vi får begge deler vi ønsker oss. Både en god og rutinert spiller som hjelper oss med å bli det topplaget vi ønsker å være og som i tillegg er god til å få mye ut av de han spiller med. Spesielt de yngre spillerne som er på vei opp i karrieren.